29.03.2011 г.

Едно приятелство.


Едно приятелство се завръща - Селина Гомез и Деми Ловато! :

2000-2002: Селина и Деми чакат за прослушване за "Барни и приятели" и се запознават. По чудо и двете взимат роли! Селина играе Джиана, а Деми Анжела!


2007-2008: Още повече успехи! Селина взима главната роля за новото Дисни Чанъл шоу"МОУП", а Деми стартира заедно с братята Джонас в хитовоия филм на Дисни "Рок Лагер". В този момент Селина и Деми са по-близки от всякога. Те изпълняват една своя мечта: заедно да учaстват във филм. Филма се казва" Програма за защита на принцеси". Като дори записват своя песен и клип към нея - "Едни и същи". В същото време Деми Ловато и Майли Сайръс стават близки, а Селина започва да излиза с бихшия на Майли Сайръс в лятото на 2008.

Май 2009: Изглежда приятелството на Селина и Деми започва да охлажда. Селина е заета със снимките на новия си филм "Рамона и Бийзъс", а Деми е на снимки на новия си сериал "Съни късметлийката". Двете звезди буквално спират да общуват чрез Туитър.

Януари 2010: Папараци срещат Деми и я питат как е Селина, а отгова на Деми е 'Питайте Тейлър'. Селинa има нова най-добра приятелка - Тейлър Суифт. Деми също - Майли Сайръс. Приятелството между Деми и Селина се разпада.



Март 2010 г.: Деми започва да излиза с Джо Джонас, когото тя харесва, за известно време. По стечение на обстоятелствата, Джо е рзбил сърцето на Тейлър Суифт през предходната година, което поставя Селина в неловко положение. В този момент, Селина и Ник Джонас са приключили 2рата си връзка.

Ноември 2010 г.: Деми е в емоционален и физически срив и се лекува.

Март 2011: Деми прави първата крачка, като пише в туитър, че Селина и липсва много, след което Селина отговаря. Следва забавна вечер и снимка на двете приятелки - отново заедно. Отваря се нова страница за Деми и Селина!


КРЕДИТ-SelyGomez-Daily

Няма коментари:

Публикуване на коментар